4. Trstenjakov pohod

10:01 dop Kultura

    V soboto 5. januarja 2008 se bo zgodil sedaj že tradicionalni Trstenjakov pohod v spomin na profesorja, teologa, psihologa, akademika in častnega občana dr. Antona Trstenjaka, ki ga organizira radgonsko planinsko društvo. Pohod se bo žačel z zbiranjem ob 9.00 uri pred spomenikom dr. Antona Trstenjaka pod cerkvijo v Gornji Radgoni na Maistrovem trgu, nasproti policijske postaje v Gornji Radgoni. Več o pohodu si preberite na strani planinskega drušva http://www.pdradgona.si/si/. Priporočam vse, ki hočejo izvedeti kje se nahaja Trstenjakova domačija, ker kot sem že povedal Trstenjakova pot vodi vsepovsod okrog, samo do domačije ne, kot da se nikoli ne bi vračal domov. Do sedaj je bil vsako leto tudi pohod iz Negove do Trstenjakove domačije v Rodmošcih, vendar nikjer nisem zasledil podatkov, če sploh bo pohod iz Negove tudi letos. Vljudno vabljeni. Jaz bom tudi tam, kot vsako leto.

      Oddaj komentar

      Tvoj komentar

      Lahko uporabiš naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

      Prosim vedi: Pregledovanje komentarjev je vključeno in tvoj komentar je lahko izbrisan. Ni potrebno potrjevanje tvojih komentarjev.