Komu naj bi bile namenjene podkupnine iz afere Patria?

8:20 pop Politika

  Tale cirkus okrog afere Patria se zadnje čase tako zapleta, da je že skoraj malo smešno, vse bolj očitno je, da podkupnine ni so prišle na določene naslove. Vse bolj se mi dozdeva, da so bile podkupnine namenjene določenim ljudem v opoziciji, da bi jih g. Janša utišal v času predsedovanja evropski uniji, poleg tega pa je ta posel bil najbolj primeren, da se prikrije večja količina denarja, ker pa očitno denar ni prišel na njihove naslove, ampak je ostal na računih kurirjev, zato so zagnali vik in krik, da bi prišli na vsak način do denarja. To je bilo najbolj opazno, ko sta g. Pahor in g. Janša skupaj lizala sladoled pred predsedovanjem evropski uniji, pol pa ker očitno ni bilo željenega denarja na njihovi računih so se odločili za gonjo proti g. Janši, ter ga diskreditirati. Med njimi je očitno tudi predsednik protikorupcijske komisije pristavil svoj lonček. Preiskovalna komisija, ki so jo ustanovili v ta namen, da bi prišli zadevi do dna, pa so izkoristili za industrijsko špijonažo, kar najverjetneje tudi priskujejo Finci, ki imajo točitno  tudi imena prejemnikov, ki bi morali prejeti, vendar pa očitno nekdo hoče spremeniti potek preiskave, da bi si pridobil glasove. Upam, da bodo Finci zadevo čimprej zaključili, da bomo videli, kdo so dejansko glavni akterji te afere.

   4 komentarji

   1. Rado Says:

    “Vse bolj se mi dozdeva”

    He, he, dozdeva se ti? In si nas s svojimi fantazijami takoj moral obremeniti.

    Naj ti verjamemo?

    Kaj če bi jaz dejal, da se mi dozdeva, da si bebec? Ali bi mi verjel?
    LP

   2. admin Says:

    Bebec je tisiti ki gleda samo stvari z ene strani in ima oči zamazane od politike njegove stranke, ki zaradi tega ni zmožen pogledati na stvar z druge strani. Toliko praha ne bi dvigala nihče, če ne bi šlo za denar, ki mu ga je nekdo obljubil, a ga pač ni dobil, ker je denar sveta vladar. Resnica je pa verjetno nekje vmes.

   3. admin Says:

    Vem, da si Pahorjev, torej je strankarska politika taka, tisiti ki ne misli tak kot mi je bebec, tisti, ki se pa znami samo deloma strinja je pa polbebec ali kako jih že imenujete v stranki (zares, LDS). Se pravi da so po vašem strankarskem prepričanju 80% bebcev, od tega jih je 20% polbebcev.Tako, da ne biti nestrpen do drugače mislečih, ker lahko če užališ enega, stem užališ 80% ljudi. Ne živimo v komunizmu, zato morate v stranki opustiti komunistične metode in že enkrat preiti v demokracijo. Mi drugače misleči smo že v demokraciji.

   4. Rado Says:

    Glej, glej.
    Tu sem pa že polemiziral.

    Ne nisem Pahorjev. Odkar je pristal na Vatikanski sporazum (2001?), je izgubil vse moje simpatije.
    Tudi od drugih strank nisem.
    LP

   Oddaj komentar

   Tvoj komentar

   Lahko uporabiš naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

   Prosim vedi: Pregledovanje komentarjev je vključeno in tvoj komentar je lahko izbrisan. Ni potrebno potrjevanje tvojih komentarjev.