Študensko delo kot življenje žvečilnega gumija

7:12 pop Politika, Razno

    Ironija študentskega dela postaja vedno bolj opažena, saj se nahajamo v recesiji, tako so pač povedali strokovnjaki, ki se pač na na to spoznajo, kar pa vedno bolj izkoriščajo razna podjetja. Ironija je v tem, da podjetja vse bolj zaposljujejo študente, ki imajo sveže znanje, ko pa njihovo znanje izčrpajo oz. ti študentje diplomirajo, jih preprosto zavržejo, kot žvečilni gumi ter vzamejo nove študente, potem se sprašujemo, zakaj ljudje z visoko izobrazbo ne morejo dobiti zaposlitve. Ironija bo še večja v času recesije, ker bodo firme odpuščale delavce, ter vedno bolj zaposlovale študente, ter izkoriščale njihovo sveže znanje, ko pa jim bodo odveč, jih bodo preprosto odslovili oz. jih zavrgli kot prežvečen žvečilni gumi. Se pravi, da se bo študentsko delo še povečalo, kar pomeni, da bodo lastniki študentskih servisov še bolj obogateli, dejansko recesija pomeni koncentracijo na še ožji krog ljudi, kar pomeni, da se bo povečalo število t.i. tajkunov oz bodo še ti bolj obogateli.

      Oddaj komentar

      Tvoj komentar

      Lahko uporabiš naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

      Prosim vedi: Pregledovanje komentarjev je vključeno in tvoj komentar je lahko izbrisan. Ni potrebno potrjevanje tvojih komentarjev.