Z nakupom delnic NLB boste pomagali managerskim prevzemom podjetij

8:21 pop Politika

    Z nakupom delnic NLB boste pomagali pri managerskih nakupih podjetij, zato potrebuje banka kapital, da bo lahko dala managerjem kredite za nakup delnic podjetij, ki jih vodijo. Npr.: nemška podružnica banke odobrila kredit managerju za prevzem enega od velikih slovenskih podjetij o kateremu se zadnje čase veliko piše, kjer so se zastavile delnice, ki še niso bile v managerjevi lasti. Takšnih managerskih prevzemov ima NLB veliko na plečih. V Sloveniji se obeta še več managerskih prevzemov, jim bo svež kapital prišel zelo prav, da bi lahko odobrili še več takšnih kreditov, zato čimprej pohitite v najbližjo poslovalnico NLB, da bodo managerji kupili prav tisto podjetje, v katerem ste zaposleni.

      Oddaj komentar

      Tvoj komentar

      Lahko uporabiš naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

      Prosim vedi: Pregledovanje komentarjev je vključeno in tvoj komentar je lahko izbrisan. Ni potrebno potrjevanje tvojih komentarjev.