Kdo je sprožil preiskavo o korupciji v Patriji

4:35 pop Politika

  Začela se je razpletati preiskava o korupciji, vsak dan priculja v javnost kakšna informacija. Znano je da je preiskava bila sprožena iz tretje države, na prvi pogled malo čudno, kaj ima tretja država z našimi patrijami, vendar kmalu postane jasno, če pogledamo lastniško strukturo Sistemske tehnike, vidimo, da ima delež firma iz Avstrije. Pol bi pa rekli ja in, saj to je normalnega, da imajo tujci v naših podjetjih svoj delež, če pa poglerdamo še malo bolje, vidimo, da je ta firma lastnik licence vozila krpan 8×8, ki ga je Sistemska tehnika ponudila naši državi. Se pravi, da Sistemska tehnika nima nič s prijavo o korupciji ne drži povsem. Dejansko je posredno povezana s to prijavo, saj jo je sprožil njen družbenik, ki se nahaja v lastniški strukturi podjetja, ki pa je po vsej verjetnosti izgubil bitko proti Patriji tudi v Egiptu, ter se hoče na takšen način maščevati Patriji, ter jo očrniti. Ne vem zakaj to prikrivajo, če pa se odgovori ponujajo sami in so zelo očitni, seveda je to voda na mlin opoziciji, ki hoče to izkoristiti za očrnitev vlade, dokler je še vse v meglo zavito. Parlamentarna komisija, ki preizkuje nakup patrij, pa seveda ne bo zaključila in predala poročila pred volitvami, saj bi s tem škodovala nekaterim strankam v opoziciji na volitvah, če bi se izvedelo za laž, kar dokazuje tudi z nezadovoljstvom stranke SNS, ki si skupaj z drugimi strankami prizadeva zaključiti pred volitvami. V slučaju, če bi strankam iz prejšnje vlade uspelo priti na vlado, pa bi lepo vse to pometli pod preprogo in poskusili zrihtati še nekaj posla za Sistemsko tehniko.

   Oddaj komentar

   Tvoj komentar

   Lahko uporabiš naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

   Prosim vedi: Pregledovanje komentarjev je vključeno in tvoj komentar je lahko izbrisan. Ni potrebno potrjevanje tvojih komentarjev.