Bizarno! Avtocesta odprta, od Benedikta do Pernice kolona

6:11 pop Novice, Politika

    Danes so odprli avtocesto Lenart – Senarska – Vučja vas, vendar pa je zaradi prometne nesreče pri Benediktu prišlo do prometne nesreče in nastala je kolona od naselja Benedikt do Pernice do Pesniškega jezera, vse skupaj ne bi bilo nič takšnega, če se to ne bi zgodilo po otvoritvi omenjenega cestnega odseka, saj je po otvoritvi avtocesta ostala zaprta. Pol se pa vprašaš v kakšni državi živimo, saj je avtocesta nedokončana, pa jo vseeno pompozno odpirajo. Politiki so pripravljeni storiti vse, da si zagotovijo čim več političnih točk, je… se jim jim pa za navadne ljudi, ki so čakali v koloni več kot uro in pol, kljub temu, da je bila avtocesta odpta. Pol se pa sprašujemo, zakaj je gradbena kultura čisto na psu, saj se niti država ne drži zakonov, ter odpira nedokončane objekte, ki že verjetno imajo opravljen tehnični pregled in prevzem.

      Oddaj komentar

      Tvoj komentar

      Lahko uporabiš naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

      Prosim vedi: Pregledovanje komentarjev je vključeno in tvoj komentar je lahko izbrisan. Ni potrebno potrjevanje tvojih komentarjev.