Kdo me je klical?

6:43 pop Telekomunikacije

    Pred dnevi me je klical z telefonske številke +393193269045, vendar sem bil prepozen, da bi odgovoril, nazaj pa klica nisem vrnil, ker je šlo za telefonsko številko iz tujine. Zaradi tega sem raje malo pogooglal in našel na eni strani, da so bili klicani drugi iz te tel. številke, zato sem se odločil, da klica ne vrnem. Očitno so pa poklicali drugi in se jim noben ni oglasil, ker je zvonil v prazno. Nekomu je očitnouspelo dvigniti, vendar je klic bil takoj prekinjen. Tu je še link oz. na link na iskalnik. Preden se odločite poklicati nazaj vam svetujem, da malo pogooglate, ter tako preverite, če gre za kakšno sumljivo številko, še posebaj, če veliko poslujete z tujino. Najverjetneje pa zatem stojijo multinacionalke, ki se ukvarjajo z nudenjem storitev mobilne telefonije, saj gre za klice na mobilne telefone, saj še noben ni se javil, da bi ga klical na IP tel. števiko ali pa na ISDN tel. številko, kjer se tudi izpiše identiteta klicočega.

      Oddaj komentar

      Tvoj komentar

      Lahko uporabiš naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

      Prosim vedi: Pregledovanje komentarjev je vključeno in tvoj komentar je lahko izbrisan. Ni potrebno potrjevanje tvojih komentarjev.