Komu naj bi bile namenjene podkupnine iz afere Patria?

8:20 pop Politika

    Tale cirkus okrog afere Patria se zadnje čase tako zapleta, da je že skoraj malo smešno, vse bolj očitno je, da podkupnine ni so prišle na določene naslove. Vse bolj se mi dozdeva, da so bile podkupnine namenjene določenim ljudem v opoziciji, da bi jih g. Janša utišal v času predsedovanja evropski uniji, poleg tega pa je ta posel bil najbolj primeren, da se prikrije večja količina denarja, ker pa očitno denar ni prišel na njihove naslove, ampak je ostal na računih kurirjev, zato so zagnali vik in krik, da bi prišli na vsak način do denarja. To je bilo najbolj opazno, ko sta g. Pahor in g. Janša skupaj lizala sladoled pred predsedovanjem evropski uniji, pol pa ker očitno ni bilo željenega denarja na njihovi računih so se odločili za gonjo proti g. Janši, ter ga diskreditirati. Med njimi je očitno tudi predsednik protikorupcijske komisije pristavil svoj lonček. Preiskovalna komisija, ki so jo ustanovili v ta namen, da bi prišli zadevi do dna, pa so izkoristili za industrijsko špijonažo, kar najverjetneje tudi priskujejo Finci, ki imajo točitno  tudi imena prejemnikov, ki bi morali prejeti, vendar pa očitno nekdo hoče spremeniti potek preiskave, da bi si pridobil glasove. Upam, da bodo Finci zadevo čimprej zaključili, da bomo videli, kdo so dejansko glavni akterji te afere.

      Oddaj komentar

      Tvoj komentar

      Lahko uporabiš naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

      Prosim vedi: Pregledovanje komentarjev je vključeno in tvoj komentar je lahko izbrisan. Ni potrebno potrjevanje tvojih komentarjev.