Komu se mudi prekiniti pogodbo z Patrio?

7:51 dop Politika

    Danes v soočenju na RTV SLO je bio očitno, da se strankam LDS, SD, zares in lipa mudi, da bi čimprej sestavili koalicijo in potem prekinili pogodbo s Patrio, da bi lahko potem dobila posel Sistemska tehnika. Tako, da bomo v nedeljo odločali o tem ali se prekine pogodba s Patrio in se gre v nakup krpanov, ter Plačilu kazni za prekinitev pogodbe s Patrio, kar pomeni, da nas bodo oklepniki stali lahko še enkrat toliko zraven, kot sedaj. Da se te stranke vedo racionalno obnašati je bil tudi nakup letala falcon, ki sem ga malo pogrešal v tej predvolilni kampaniji, pogrešal sem tudi joška Jorasa, ki pomagal SLS do glasov na prejšnjih volitvah. Ustanovljene tako imenovane krščanske stranke se v Sloveniji ne obnesejo, posebaj, če še imaš še to besedo v imenu stranke, saj se je cerkev s svojimi izpadi in grehi že tako ali tako ljudi odvrnila od cerkve, saj je dokazala, da je denar na prvem mestu pred njihovim pravim poslanstvom, to dobro vejo v NSi, saj so glavni akterji te stranke svojo prejšnjo stranko SKD priključili k SLS, sami pa prebegnili v novo stranko NSi, ki vsaj na zunaj ni takoj asociocirala na cerkev.

      Oddaj komentar

      Tvoj komentar

      Lahko uporabiš naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

      Prosim vedi: Pregledovanje komentarjev je vključeno in tvoj komentar je lahko izbrisan. Ni potrebno potrjevanje tvojih komentarjev.