Se nam bliža razpad SD-ja?

7:01 pop Politika

  Danes je SD ustoličil svojega podpredsednika vlade, ki “nam bo” vladala naslednje štiri leta, ko poteče mandat tej vladi, že prej pa so ustiličili prebežnike iz LDS, ki so prebegnili zaradi obljube, da bodo vodili ministrstva v nastajajoči vladi, kar ni bilo v pogodu nekaterim stalnim članom SD, ki so člani že od nastanka strake, ter bi si želeli greti kakšen stolček na ministrstvu. Že od vsega začetka se v stranki SD pojavljata dve satruji, ena tista, ki jo vodi g. Pahor, druga je tista, ki jo vodi g. Potrč. Nato so se stranki pridružili prebežniki iz LDS, sedaj pa je svoj lonček pristavil še g. Gaspari. Vse skupaj izgleda, kot tempirana bomba sredi tropa divjih konjev, ko poči se del tropa požene v dir proti severu, drugi del proti jugu, spet tretji del proti vzhodu, ter četrti proti zahodu. Sestavljanje vlade pred volitvami, brez programa, ter se imeti za zmagovalca, bo imelo pogubne posledice za to stranko, saj je to eno veliko arogantno dejanje, ki nakazuje na pritiske na medije, ki kujejo stranko v zvezde. Kar je najbolj kruto stranka sestavlja vlado samo z ljudmi iz svoje stranke, ter ni povabila v koalicijo nobene druge stranke, kar pa je malo čudno, saj verjetno ne bo dobila zadosti mandatov v parlamentu in bo prisiljena, da bo morala kakšno ministerstvo oddati drugi stranki v koaliciji. Če ne prej, se bodo takrat začela trenja v stranki, ki se bo kazalo z nezadovolstvom njenih članov, posebaj še pribežnikov. Če pogledamo kdo vse od prebežnikov je v stranki, potem lahko vidimo, da so to vsi tisti arogantneži, ki so glavni krivci za pokop LDS-a na zadnjih volitvah. Če potegnemo črto pod vse skupaj, je čisto možno, da bo stranka razpadla še pred volitvami, saj nimajo nobene vizijije.

   Oddaj komentar

   Tvoj komentar

   Lahko uporabiš naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

   Prosim vedi: Pregledovanje komentarjev je vključeno in tvoj komentar je lahko izbrisan. Ni potrebno potrjevanje tvojih komentarjev.