Trstenjakova pot

4:20 pop Kultura

    Krajani KS Ivanjševci smo zelo ponosni na dr. Antona Trstenjaka, ki se je rodil v Rodmošcih, ki je bil svetovno priznan teolog, pshiholog, filozof in grafolog. Lani ob obletnici njegovega je bila v Rodmošcih na domačiji odprta spominska soba, ki si jo lahko ogleda vsak kdo, ter se vpiše v spominsko knjigo. Vendar pa nastane en problem, saj so naši vrli občinari in člani društvev pred leti, ko so začrtali in postavili smerokaze za Trstenjakovo pot, ki bi naj označevali poti po katerih je hodil dr. Anton Trstenjak, saj ta Trstenjakova poti vodi v vse smeri, samo ne do njegove domačije, kot da bi hodil vse okrog po svetu, samo domov se ni vračal, kar pa seveda ne drži, saj se je zelo rad vračal domov, če mu je le dopuščal čas.Zainteresirani za ogled spominske sobe lahko kontaktirate na e-mail: info(at)litrop.net .

      Oddaj komentar

      Tvoj komentar

      Lahko uporabiš naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

      Prosim vedi: Pregledovanje komentarjev je vključeno in tvoj komentar je lahko izbrisan. Ni potrebno potrjevanje tvojih komentarjev.