Vabilo k sodelovanju

12:39 pop Novice

  Vabim vse zainteresirane vaščane Ivanjševec, Ivanjševskega vrha in Rodmošc k sodelovanju pri pisanju novic o dogodkih, ki se bodo ali so se zgodili v naših krajih. Predvsem pa vabim predstavnike KS Ivanjševec in člane posameznih društev, da poročajo o dogodkih, ki so vezani na naselja na območju KS Ivanjševci. Vse zaiteresirane prosim, da me kontaktirajo preko e-maila info(at)litrop.net .

  Lep pozdrav,

  Igor Litrop

   2 komentarja

   1. Lea Žiško Says:

    Pozdravljen Igor!
    Končno sem odkrila to tvojo spletno stran:) Najprej ti iskreno čestitam ob postavitvi spletne strani. Če se dobro spomnim, si že imel pred časom eno, ali?
    Kot predstavnica vasi Ivanjševci ob Ščavnici bom poročala o vseh pomembnejših zadevah pa tudi o stvareh, o katerih bo tekla debata v KS, ampak glede na to, da lahko preštejem lanske seje na prste ene roke, tudi letos verjetno situacija ne bo bistveno boljša. Naj samo spomnim tiste, ki mislijo, da jaz lahko ne vem kaj vse zrihtam. Po novem krajevna skupnost kot taka več nima ne vem kake moči pri odločanju, lahko samo da predloge, vendar pa to še ne pomeni, da bo vse takoj narejeno …

   2. admin Says:

    Lea zdravo,
    lepo, da si našla moj spletni b(r)log, ja res je imel sem že prej svojo spletno stran na istem naslovu, samo vsebinsko sem jo malo sprenil, tako da se bo sedaj lažje urejala in dodajala članke. Drugače pa moje mesto pod spletnim soncem že obstoja od decembra 1999.
    Kar se pa sej tiče ni važno
    koliko jih je, ter koliko od tega je uresničenih, samo da poveš kaj si predlagala, da vemo ostali in ti mogoče pomagamo najti čim več novih predlogov. Mogoče pa bo kateri izmed njih uresničen. Sem razmišljal o forumu KS Ivanjševci, ampak se mi ne splača ga delati, za tako malo krajanov, pa še vsi nimajo in mislim da je komuciranje preko teh komentarjev z ostalimi krajani ravno pravšenj.

   Oddaj komentar

   Tvoj komentar

   Lahko uporabiš naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

   Prosim vedi: Pregledovanje komentarjev je vključeno in tvoj komentar je lahko izbrisan. Ni potrebno potrjevanje tvojih komentarjev.